Profiel

De man achter Slingerland Interieurbouw

Wie ben ik, de naam is wel duidelijk: Jan Slingerland.

Ooit gestart als meubelmaker/interieurbouwer heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, zoals Schalkwijk Interieurbouw, Van Nobelen Interieurbouw en Interieurbouw Vogelenzang. Na zo’n 13 jaar interieurbouw heb ik de overstap gemaakt naar de keukenmontage, voor George van Dijke Keuken Montage. Dit was erg leuk, maar nog leuker om dit voor je zelf te doen. Na een half jaar werd de wisseling van werknemer naar ondernemer een feit. Door het samenwerken met diverse winkels had ik veel klanten in de keukenbranche maar ook direct particulieren.

De regio waar ik in werk is eigenlijk heel Nederland. Leuk detail is dat ik voor Kookhuis Beverwijk naar België en voor Schutter Keller Keukens naar Engeland/Bristol ben geweest om een keuken te plaatsen.

Veelzijdig vakmanschap

Bij het installeren van keukens komt het aan op veelzijdig vakmanschap. Alles moet exact recht worden gemonteerd. De elektriciteit, het water en de afvoer moeten veilig en volgens de normen worden aangelegd. En elke keuken kent weer andere problemen die om een creatieve oplossing vragen. Maar het moet ook snel en het werk moet aansluiten bij de andere bouwwerkzaamheden.

Ervaring, vakmanschap, geduld en voorkomendheid, dat zijn de kwaliteiten waarmee ik uw keuken perfect installeer.

Bel 023-524 60 45 / 06-517 560 89 of mail ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.